Heldengala 2013

Vrijdag 8 maart 2013

Door Redactie

redactie

Voor de derde keer op rij wordt 14 april a.s. het enige echte heldengala van Apeldoorn georganiseerd. En wel bij oud winnaar Martins. Het heldengala is een eerbetoon aan ondernemerschap, creativiteit, vakmanschap en lef.

Winnaars van de vorige editie waren: De Rabobank Apeldoorn (Maatschappelijk Ondernemen), Apenheul (City marketing), Anne Terpstra (Sport), Fred de Graaf (Oeuvreprijs), Sparta (Innovatie), Paul Blokhuis (Politicus), Gigant (Cultuur), Brasserie Martins (Winkel), Drakenbootrace (Evenementen), Joji Na (Jeugd).

Dit jaar zijn er 5 categorieën met elk tien genomineerden, samengesteld door verschillende ondernemers en een Jury bestaande uit Peter Eemsing, Frank Reinders, Mike van Woudenberg en Christa Dreef. In elke categorie gaan er drie genomineerden door naar de finale en wie dat zijn dat bepaal jij!

Op de website eigenapeldoorn.nl worden de genomineerden aan je voorgesteld en kun je stemmen op jouw drie favorieten in elke rubriek. Voor de uiteindelijke winnaars is er weer veel media exposure en twee jaar lang een heldenstatus te behalen. Bij de uiteindelijke drie overgebleven kandidaten krijgt elk jurylid 1 stem en de publieksstemmen gelden dan ook als 1 stem. Je kan tot 31 maart je stem uitbrengen.

Elke maandag onze verhalen in de mail?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!