Hella Soethof legt functie centrummanager neer  

Vrijdag 8 mei 2020

Door Redactie

Na 3,5 jaar vertrekt Hella Soethof als centrummanager en verlaat ze in goed overleg Centrummanagement Apeldoorn (CMA) per 1 juni. In de afgelopen jaren fungeerde ze als spil tussen de ondernemers in het centrum, belangenbehartigers en partijen als Gemeente Apeldoorn. Bovendien zette ze zich in voor tal van projecten, zoals de online positionering van de Apeldoornse binnenstad en de zichtbare samenwerking tussen diverse partijen op citymarketinggebied.

Hans Wesselink, voorzitter van het bestuur van CMA: ,,Wat ze heeft neergezet voor de binnenstad met ondernemers en betrokken partijen is boven verwachting geweest. Wij zijn haar daar heel veel dank voor verschuldigd. CMA beraadt zich op dit moment over de nieuwe situatie met een tijdelijke centrummanager. Hierbij worden de consequenties van de huidige situatie rondom het coronavirus weloverwogen meegenomen.”

Hoewel ze haar rol als centrummanager met veel plezier heeft vervuld, is er naar eigen zeggen een tijd van komen en een tijd van gaan. ,,De functie als centrummanager is vanaf het begin van tijdelijke aard geweest. Soms is het tijd om het stokje over te dragen. De afgelopen jaren heb ik mij zeer welkom mogen voelen in de binnenstad. Dat was geheel te danken aan alle ondernemers en betrokkenen die vanuit hun hart voor de stad werken. Oprechte dank voor al jullie inzet en samenwerking. We hebben mooie dingen mogen realiseren, laten we trots zijn op wat we hebben“, aldus Hella Soethof. Naast haar functie als centrummanager runt ze al 7 jaar haar projectmanagementbureau genaamd Hella Management. Dit zal ze blijven doen en daarnaast nieuwe stappen nemen om het tot een hoger niveau te tillen.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!