Help de bevolking van Oekraïne

Hesselink toegevoegd aan selectie van Coolen Alterno Dames 1

Maandag 29 september 2014

Door Redactie

Alterno

Het management van Coolen Alterno Dames 1 maakt bekend dat afgelopen vrijdag Heleen Hesselink aan de selectie is toegevoegd. De 22-jarige midspeelster vertrok vorige seizoen naar Gendt maar keert nu dus weer terug op het oude nest.

Heleen geeft hierover zelf aan: “Ik had veel zin in dit avontuur en ben daar vol goede moed aan begonnen. Ik kwam er echter vrij snel achter dat dit, mede uit familiair oogpunt, een voor mij minder gelukkige keus is geweest. In overleg is besloten dat ik terug kon keren naar Nederland”.

Coolen Alterno is blij dat Heleen, die nog steeds op hoog niveau wil volleyballen, weer graag in haar vertrouwde omgeving voor dames 1 wil uitkomen.

Afgelopen week heeft hoofdtrainer Wilfried Groothuis haar mee laten trainen met de selectie en eind van de week werd besloten dat Heleen definitie bij het team zal terugkeren. Heleen zal bij Alterno op de voor haar vertrouwde middenpositie gaan spelen en zal tijdens de wedstrijd om de Supercup al inzetbaar zijn.

Niet alleen Alterno is blij met de terugkomst van Hesselink. Ook Heleen zelf geeft hierover aan: “Ik ben blij dat ik terug mocht komen en heb erg zin in het seizoen. Hopelijk een seizoen met mooie hoogtepunten en het verdedigen van de titel”.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?