Help de bevolking van Oekraïne

Het Boschbad opent eerder de deuren

Maandag 22 maart 2021

Door Redactie

Boschbad

Het buitenbad van Aquacentrum Malkander opende op 1 maart en nu volgt ook de opening van het Boschbad. Op de vervroegde datum van maandag 29 maart zijn bezoekers weer welkom. Net zoals bij Malkander zullen er de noodzakelijk coronaregels zijn, ook gaat alleen het wedstrijdbad open. Het Boschbad hoopt 26 april volledig te openen.

Reserveren

Om alles in goede banen te leiden moet je van tevoren online reserveren. Online kan je kiezen voor een tijdsblok van een uur, per tijdsblok zijn maximaal 60 zwemmers welkom. Bezoekers worden gescheiden bij aankomst en vertrek, het terrein is ook niet geopend voor recreatie. Alleen het wedstrijdbad is open voor gebruik en het recreatiebad blijft dicht. De horecavoorzieningen zijn wel open, maar alleen voor afhalen. Alle andere coronamaatregelen gelden ook binnen het Boschbad.

De online verkoop van abonnementen voor het bad zijn recent gestart. Tot 1 mei kan je een abonnement aanschaffen voor 39 euro. Een abonnement geldt voor de hele zomer en kan onbeperkt gebruikt worden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

Elke maandag ons nieuws in de mail?