Ketelhuis: broedplaats voor ZZP-ers

Maandag 24 december 2012

Door Studentenredactie

De provincie Gelderland heeft op woensdag 19 december besloten om € 270.000,- subsidie te verlenen aan een project op het terrein van de Nettenfabriek.

Op het complex van de Nettenfabriek staan diverse gebouwen die worden (her)ontwikkeld.  Eén van deze gebouwen is het Ketelhuis. Kompaan, Centrum voor Communicatie, wil zich hierin huisvesten en tegelijkertijd werkplekken creëren voor ZZP’ers . Om dit te realiseren zal het Ketelhuis gerenoveerd worden tot een inspirerende omgeving.

Het Ketelhuis faciliteert ZZP’ers  in de mogelijkheid om gebruik te maken van een werk-, vergader- en ontmoetingsplek. Daarnaast is het een broedplaats voor creatieven, waar kennis, ervaring en netwerk centraal staan.
Het renoveren van het Ketelhuis was zonder de subsidie niet haalbaar en daarom is wethouder Johan Kruithof erg tevreden met de bijdrage van de provincie: Dit geeft een impuls aan de herontwikkeling van de Nettenfabriek, die al enigszins op gang is gebracht door de Fotovakschool.

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?