Het wordt weer een gezellig weekend

Donderdag 26 januari 2012

Door Redactie

Dimmen van Otterloo - D&R Fotografie

Het uitgaan staat voor de deur en daarom nu alvast een overzicht van alle happeningen buiten de kroeg. Vrijdag wordt Gigant keihard ingeluid door de death metal band Hall of Bullets voorafgaand door een spetterend voorprogramma van Neckbreak en Funeral Whore. Dit allemaal op het poppodium van Gigant. Wie liever een zachtaardiger en meer romantischer spektakel wil zien, kan in Schouwburg Orpheus naar de voorstelling When Harry met Sally (in de film gespeeld door Billy Crystal en Meg Ryan).

Zaterdag zijn ook weer 2 tegenstrijdige soorten muziekevenementen. Arthur Jussen (één van de 2 talentvolle Jussenbroer en bekend van TV – o.a. De Wereld Draait Door) zal samen met cellist Pavel Gomziakov mooie klassieke stukken ten gehore brengen tijdens de Paleisconcerten in Het Loo. Hoewel het concert is uitverkocht, is plaatsing op een (inmiddels lange) wachtlijst mogelijk. Wie liever gaat dansen en flink uit zijn dak wilt gaan, kan zijn weg weer vinden naar Gigant. Let There Be House is weer terug en de DJ’s zorgen er verder voor dat je heerlijk in beweging komt.

De JT Bioscoop komt zaterdag met niet één, maar zelfs 2 nachtfilms. Naast Tresspass is ook de Nederlandse komedie/thriller Black Out te aanschouwen. Aanvang is vanaf 23.30 uur. Een ideale combinatie om vooraf heerlijk uit eten te gaan en erna nog even een drankje te doen.

De weersvoorspelling voor zondag ziet er koud maar zonnig uit. Een ideaal moment voor een wandeling op de hei, die eindigt bij Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren met een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom en onder het genot van subtiele akoestische ballads, rock & roll, pop- en danceclassics gespeeld door New York Minute. In Omnisport vindt er een internationaal jeugdtoernooi baanwielrennen plaats.

Uiteraard is er weer genoeg te beleven op het Caterplein, Leienplein en de Kapelstraat. In de laatstgenoemde straat zal ongetwijfeld gevierd worden dat Club Entrance voor de 4e keer op rij homodisco van het jaar is geworden.

Met andere woorden: het wordt weer een heel prettig en gezellig weekend in Apeldoorn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Caterplein Apeldoorn Film Muziek Omnisport Theater Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!