Het Zwitsalterrein geurt en kleurt

Zondag 4 juni 2017

Door Gerard Oltmans

Voor alle zintuigen is er iets te beleven, want de KeukenKaravaan is dit Pinksterweekend aanwezig op het Zwitsalterrein. Even wennen, want door de weidsheid van de omgeving mist het in eerste instantie de intimiteit van bijvoorbeeld het Beekpark. Maar door de ruimte geeft het ook mogelijkheden om activiteiten te combineren. Zaterdag 3 juni was er in samenwerking met JCI Apeldoorn de finish van de ‘Dag van het Koningskind’-rally. Dit is een sponsor-goede-doelen rit, speciaal ten behoeve van kinderen met een chronische ziekte.

Naast alle food-trucks is er ook muziek. Zaterdag werd dit verzorgd door de Apeldoornse Sabine & band en Danny Kalima, bekend van The Voice. De stilte die overblijft wordt gevuld door DJ Arnold. Net hard genoeg om samen nog wat te kunnen kwebbelen. Bankhangen, barsteunen of gewoon staan en een beetje rondlopen. Of gewoon nog even bijpraten over de kwaliteit van het vlees. Kids aan de fles, het ijs of in het water. Onder het motto ‘samen delen is het mooiste wat er is’ wordt ook broerlief het badje in gewerkt. Gezelligheid alom. De temperatuur was perfect, af en toe wat dreigende luchten, maar toch telkens weer dat zonnetje. Een perfecte familie dag die je eigenlijk alleen in Engelse TV-series tegenkomt.

Ook vandaag, zondag 4 juni, en morgen, maandag 5 juni, is hier nog van te genieten met op maandag de Apeldoornse versie van ‘Heel ……. Bakt!’.

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?