Hobby Gigant houdt haakchallenge

Vrijdag 24 juli 2020

Door Redactie

De zomervakantie in Apeldoorn is begonnen. Reden voor Hobbygigant.nl om een challenge te houden. Apeldoorners kunnen hierbij leren haken met de gratis online cursus en worden uitgedaagd om daarna hun mooiste creatie te delen. De meest creatieve inzending wordt beloond met een Hobby Verrassingspakket ter waarde van 50 euro.

Eerste online haakcursus van Nederland

“Het is nu heel eenvoudig om te leren haken”, vertelt handwerk-expert Marleen. “Wij hebben, als webwinkel van de bekende Beekbergse Wolhal in Apeldoorn, er een gratis online cursus voor ontwikkeld. Er staan veel maak-het-zelf video’s op YouTube. Maar losse video’s leren je niet stap voor stap een techniek te leren. Onze cursus is verdeeld in verschillende hoofdstukken. Zo krijg je het haken snel onder de knie.”

Door te haken breng je variatie in je vakantieperiode, zegt ze. “Deze zomer is anders dan andere; veel mensen blijven in eigen land en achtertuin. Het is nu echt een goede tijd om het plezier van handwerken te ontdekken.”

Online tentoonstelling

Het leuke van haken is dat je trots kunt zijn op het eindresultaat. Marleen: “We openen daarom aan het einde van de zomer een online tentoonstelling. Alle ingezonden haakwerkjes krijgen een plek.” Ze legt uit dat iedereen kan meedoen aan de challenge. “We zijn heel benieuwd welke creatieve kant Apeldoorners van zichzelf laten zien.”

Alle informatie vind je op hobbygigant.nl/zomerchallenge.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!