Hockeykeepster Joyce Sombroek onthult beeld

Donderdag 6 september 2012

Door Ingeborg

Apeldoorn Direct

Gisteren was een heugelijke dag bij Parc Spelderholt in Beekbergen. Wat een feest voor de bezoekers, de studenten én het management van dit prachtige park. Er is afgelopen jaar keihard gewerkt om de nieuwe Academie en Boschhuis te bouwen en gisteren werd deze dan eindelijk officieel geopend. In dit gebouw kunnen de studenten, leren, werken en wonen.

Voor deze opening was niemand minder dan de Nederlands Elftal hockeykeepster Joyse Sombroek gestrikt. Nadat ze verteld had hoe de voorbereidingen naar de Olympische Spelen was en uiteindelijk hoe het voelde om die prachtige gouden plak om haar nek te ontvangen, onthulde ze een mooi beeld, die aangeboden is door de Rabobank. Na een hard applaus wilde iedereen met haar op de foto en natuurlijk die gouden plak eens vasthouden, “wat is ie zwaar!”, waren de meeste reacties! Ze ging met iedereen op de foto die het maar wilde en genoot zichtbaar van alle aandacht.

De ouders van de studenten boden Parc Spelderholt een ping-pong tafel aan, zodat de studenten ook in de weekenden wat vermaak hebben op het park. En natuurlijk werd Annette Frischty (directrice) uitgedaagd een potje te spelen. En dat deed ze onder luid gejoel! Wie er uiteindelijk gewonnen heb ik even gemist. Waarschijnlijk liep ik net over het heerlijke preuvenement te smikkelen van alle lekkere hapjes die er waren voor de gasten.

Natuurlijk hebben we het Boschhuis van binnen mogen bekijken, en wat is het mooi geworden zeg! Met ongeveer acht studenten delen de studenten nu een huis. En alle studenten hebben nu een eigen kamer die ze zelf mochten inrichten, net als als je broer of zus die gaat studeren.

Een heerlijke middag in een prachtige omgeving, die goed georganiseerd was door Parc Spelderholt. De moeite waard om een keer een bezoekje te brengen voor een kop koffie of een diner. Je zult verrast zijn van de warmte en gezelligheid.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!