Hollandse Borrelnood vol met kaas en vis

Zaterdag 22 januari 2011

Door Eindredactie

De Borrelnood is inmiddels een begrip in Apeldoorn. Elke keer weer zie je oude vertrouwde gezichten, maar ook nieuwe mensen die toch eens willen kijken of die Borrelnood nou echt zo leuk is. En gisteravond bleek maar weer dat je voor deze gezelligheid maar weinig nodig hebt, wat te drinken, vrolijke mensen en wat kaas en vis.

De Borrelnood werd gisteravond gehouden in de Lasersensation aan het Caterplein. Buiten al galmde de stem van Harry Vesseur uit het gebouw, dus de weg er naartoe was niet moeilijk te vinden. Nederlandstalige, maar ook nummers van bijvoorbeeld the Baseballs kwamen langs en wat later op de avond werd er zelfs een dansje gewaagd.

Een feest houden in de Lasersensation vraagt natuurlijk om een potje lasergamen en rond de klok van 21.15 uur verdween dan ook een groep van 19 bezoekers de donkere gangen van het lasergamespel in. Niet alleen schieten, maar verschillende manieren werden toegepast om de ander te raken voordat hij/zij jou kon raken. De medewerker van de lasergame meldde achteraf dat het er heftig aan toe was gegaan. Met Peter Schoep als winnaar, die blijkbaar het hele spel constant op de schietknop heeft gedrukt, was het zeker de moeite waard. Een Borrelnood om niet snel te vergeten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Borrelnood

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!