Help de bevolking van Oekraïne

Iets goeds doen voor een ander én investeren in jezelf bij YourCube

Woensdag 13 januari 2021

Door Apeldoorn Pakt aan

Ben jij tussen de 14-27 jaar? Wil jij van betekenis zijn voor de maatschappij en iets doen voor een ander? Wil je daarnaast ook in jezelf investeren? Dat kan bij YourCube; dé plek voor je maatschappelijke diensttijd.

Bij YourCube gaan ze uit van jouw leven en agenda; Wat wil je leren? Waar liggen je interesses? En voor welke doelgroep wil jij je inzetten? Samen met jou zoeken ze naar een optimale plek waar jij jezelf kunt ontwikkelen én je tegelijk inzet voor Apeldoorn.

Europass

Je kunt dit traject bijvoorbeeld gebruiken om je te oriënteren op een vervolgstudie, kennis te maken met verschillende vakgebieden of je dag zinvol te vullen. Vanuit YourCube regelen zij een goede plek voor je een ontvang je begeleiding en training. Trajecten van minimaal 80 uur, verdeeld over een half jaar, worden beloond met een officieel certificaat: de Europass. Dit is een officieel certificaat om je CV te versterken.

Wil je je wel inzetten voor kwetsbare stadgenoten, maar dan zonder het YourCube traject? Dan ben je van harte welkom bij Netwerk SKILL-ABILITY. Kijk eens op www.yourcube.nl voor meer informatie.

Vragen? Meer weten?

Stuur een appje of bel Mirjam Buurkes: 06-54238332. Mailen mag ook naar m.buurkes@stimenz.nl 

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

Elke maandag ons nieuws in de mail?