Inleiding over ’karma’ in Salon 1813

Dinsdag 8 november 2016

Door Redactie

Anne Pauen, een specialist op het gebied van de Indiase Veda, spreekt op 10 november in Salon 1813 aan de Deventerstraat over het fenomeen ’karma’. Ze geeft antwoord op vragen als of karma betekent dat alles is voorbestemd en hoe het zit met relatie tussen karma en vrije wil.

,,Karma is een principe dat altijd in ons leven aan het werk is’’, zegt Anne Pauen. ,,Of wij ons ervan bewust zijn of niet, het gaat immers over oorzaak en gevolg. Hoe wij dit fenomeen in ons voordeel kunnen inzetten heeft alles met de ontwikkeling van ons bewustzijn te maken.’’

De avond van 10 november is bedoeld als kennismaking met het thema. Voor geïnteresseerden bestaat de mogelijkheid op een vervolg in de vorm van een aantal workshops waarbij Pauen het thema theoretisch en praktisch meer zal uitdiepen. Ook zonder de inleiding zijn de workshops te volgen.

Anne Pauen woont in Apeldoorn. Ze heeft religiewetenschap en Jungiaanse dieptepsychologie gestudeerd. Haar specialisatie is de oud-Indiase wijsheids-traditie van de VEDA, bekend door de bij ingewijden Bhagavad Gita en de Upanishaden. Haar fascinatie voor oude culturen en dieptepsychologie heeft uiteindelijk geresulteerd in een vertaalslag naar het dagelijks leven waarbij zij mensen probeert te inspireren en te begeleiden bij hun zoektocht naar de dieperliggende vraagstukken in hun leven.

Deelname 10 euro p.p, inclusief koffie of thee. Aanvang 19.30 uur. Meer informatie: http://annepauen.nl/category/agenda

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?