Inschrijven voor 10e editie Plugged! mogelijk tot 4 februari

Maandag 3 januari 2011

Door Tom Brands

Op vrijdagavond 11 maart 2011 vindt de 10e editie van Plugged! plaats in Gigant. Plugged! is een competitie voor Apeldoornse jongerenbands die podiumervaring willen opdoen. Bands met interesse om mee te doen kunnen voor 4 februari 2011 een email sturen naar inschrijven@pluggedapeldoorn.nl met informatie over de band, een foto, demonummer en contactgegevens. Op de website www.pluggedapeldoorn.nl staat meer informatie en een overzicht van alle edities tot nu toe met een samenvatting en foto’s.

De avond wordt geopend door cultuurwethouder Olaf Prinsen van de gemeente Apeldoorn. Het voorprogramma wordt verzorgd door de winnaar van de 9e editie: King’s Glasses. De jury bestaat deze keer uit Siebe Palmen, voormalig zanger van de band AnderLicht die de 4e editie van Plugged! won in januari 2008. Verder Apeldoorns enige echte en opvallende popfotograaf Peter Vroon en Reinier Groenendijk, toetsenist van de Apeldoornse Pink Floyd coverband The Steel Breeze. Presentator Coen Pennings neemt het publiek mee op zoek naar nieuw talent.

Kent u een Apeldoornse jongerenband of een Apeldoornse jongeren die in een band speelt? Attendeer hem of haar dan a.u.b. op deze oproep. Bij voorbaat dank!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!