Help de bevolking van Oekraïne

Inschrijvingen 67ste Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn geopend

Donderdag 23 januari 2020

Door Redactie

In Apeldoorn wordt al jarenlang in de zomer een vierdaagse gehouden: de Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn. Het is weer mogelijk je aan te melden voor de inmiddels 67ste editie van het evenement, dat van 14 tot en met 17 juli 2020 wordt gehouden. Inschrijven kan via de website.

Als deelnemer kun je een flexibele keuze maken in hoeveel dagen je loopt en hoeveel kilometer je loopt. Je kunt kiezen uit afstanden van gemiddeld 12, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag, daarnaast kun je je aanmelden voor 1, 2 of 3 dagen.

Cantharel als hoofdsponsor

Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel was de afgelopen 5 jaar al als sponsor betrokken bij Vierdaagse, maar wordt de komende 5 jaar hoofdsponsor van de Apeldoornse Vierdaagse. Het contract is deze maand, januari 2020, ondertekend door de eigenaar, meneer Zeeuw van der Laan van De Cantharel en voorzitter Joop Achterkamp van de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn.

Prijs voor early birds

Ben jij er vroeg bij en schrijf je je in vóór 15 maart 2020? Dan maak je kans op een paar wandelschoenen en een kledingpakket van De Wandelfabriek. Dat is niet het enige, de winnaar krijgt ook een 3 jaarabonnement op het tijdschrift Wandelmagazine. De prijswinnaars worden per e-mail of schriftelijk benaderd en de prijzen worden tijdens de Vierdaagse uitgereikt. Bovendien kan iedereen die zich voor 15 maart heeft ingeschreven op 28 of 29 maart 2020 gratis deelnemen aan de 5e Midden Veluwe Wandeltocht in Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?