Jonge muzikanten hebben nog 3 weken de tijd om zich in te schrijven voor Popsport

Dinsdag 13 december 2016

Door Redactie

Popsport zoekt naar het beste muziektalent van Gelderland. Gemotiveerde, jonge muzikanten tussen 12 en 20 jaar kunnen zich nog t/m 31 december aanmelden voor deelname aan Popsport 2017. Coaches – waaronder leden van De Staat, DeWolff, Mister and Mississippi en Navarone – nemen de jongste lichting artiesten onder hun hoede en helpen hen tijdens Popsport het beste uit zichzelf te halen.

Popsport is het coachingsprogramma voor talentvolle muzikanten, acts en producers die verder willen komen met hun eigen muziek. Popsport is er voor alle (pop)genres en het programma wordt per deelnemer toegespitst op de muziek, skills en ambities; als band, singer-songwriter, als dj/producer of in welke samenstelling dan ook. Voorwaarde voor aanmelding is dat je tussen de 12 en 20 jaar oud bent en je eigen muziek maakt.

Popsport Gelderland gaat in januari van start. Dan worden er zes acts geselecteerd die t/m juli grote stappen gaan maken in de vorm van optredens, workshops, coaching, een fotoshoot en een studiodag. Popsport vindt plaats in een aantal weekenden, en is prima te combineren met school en studie. Deelnemers worden muziekinhoudelijk gecoacht door professionals uit de Nederlandse muziekwereld en krijgen daarnaast meer inzicht in de muziekbusiness en hoe je je daarin als artiest, muzikant of band kunt bewegen. Popsport werkt met een grote groep professionele artiesten, producers, managers en boekers.

Popsport geeft een boost in de muzikale ontwikkeling van elk talent. Ken jij een supertalent dat echt aan Popsport mee moet doen? Be a scout en geef die persoon of act op via www.popsport.nl/scouts.

Info en aanmelden:
www.popsport.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?