Karin Bloemen ruimt op

Woensdag 5 juni 2019

Door Peter Vroon

In een bomvolle Rabobank zaal bracht Karin Bloemen de stevige en goed doordachte show: Souvenirs. Ze is een meester in het leggen van contact met haar publiek. Een heuse verloting van 1 van haar jurken en het weggeven van oude cd’s maken dit duidelijk; „Immers, CD’s draaien is iets voor 75 plus” zegt Bloemen.

Karin weet haar doelgroep te raken met nummers zoals ‘A Whither shade of Pale’, ‘Satisfaction’, en ABBA’s ‘Dancing queen’. Doorspekt met veel eigen werk, nam ze het publiek mee in haar hoofd en leven. Souvenirs van je leven, het opruimen en loslaten van patronen, oude spullen met herinneringen. Heel herkenbaar bij iedereen, getuigen de reacties vanuit de zaal. Karin is openhartig over haar doen en laten en geeft het gevoel dat je een persoonlijk gesprek met haar hebt. Ook al is de zaal bomvol.

La Bloemen neemt zichzelf vooral op de hak als het over de dagelijkse zaken van het leven gaat en haar kilootjes. De show zit vol met muziek, afgewisseld door hilarische types met een lach en een traan, doen je de tijd vergeten. In een bijna 2 uur durende show geeft ze zichzelf bloot en houdt het publiek de spiegel voor om niet alleen te lachen maar ook na te denken.

Een uitstekende belichting sierde de show van het begin tot het eind. De 4-koppige vaste begeleidingsband speelde op hoog niveau. Ze verstaan de kunst van dynamisch spelen en waren ontzettend goed op elkaar ingespeeld.

Rabobankzaal, Orpheus 4 juni 2019
Nog te zien in diverse theaters, zie speellijst

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!