Kerstbomenactie Leienplein levert ruim € 1.600 op voor Stichting Feestneus

Woensdag 2 januari 2019

Door Redactie

Stichting Feestneus

De kerstbomenverkoopactie van de ondernemers op het Leienpleinplein heeft € 1.690,- opgebracht voor stichting Feestneus. De Apeldoornse Stichting Feestneus levert jaarlijks aan circa 400 basisschool kinderen uit minimagezinnen een verjaardagsdoos.

Robin Batens van Mansion24: „Een mooie kerstboom scoren én tegelijkertijd het goede doel steunen: het paste perfect in onze kerstgedachte. En daar waar de opbrengst van de verkoop vorig jaar nog ten goede kwam aan 3FM Serious Request, is er dit jaar gekozen voor een lokaal goed doel. Fijn dat we als plein een mooie bijdrage hebben kunnen leveren aan veel blije kindergezichtjes, een waar feestje!”. Voorzitter Gerard Eijkholt van stichting Feestneus sluit hierop aan: „Super dat de ondernemers van het Leienplein zich hier hard voor hebben gemaakt. We gaan hier heel veel gezinnen blij mee maken om van de verjaardag van hun kind tóch een feestje te maken!”

De kerstbomenverkoopactie voor Stichting Feestneus is een gezamenlijk initiatief van Het Nieuws van Apeldoorn, M’Joy, Mansion24, Firma van Veldhuizen en Café de Buren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Kerst

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!