Kerstinloop wijkraad Apeldoorn Zuid

Donderdag 11 december 2014

Door Wijkraad Apeldoorn Zuid

De avonden worden steeds langer, het wordt kouder en de feestdagen komen eraan. Dat betekent dat het weer tijd wordt voor de jaarlijkse kerstinloop van de wijkraad! 12 december is het zover; dan bent u weer van harte welkom om langs te komen in dok Zuid. Het feest begint om 15:00 uur.

Er is van alles te doen. Zo kunnen er kerstbakjes gemaakt worden. Dit is geheel gratis! Verder kan jong en oud gezellig knutselen. Bovendien is er gratis erwtensoep en ranja voor de kinderen.

Ook is er muziek en wel van het duo TwoParty. Dit duo, dat bestaat uit vader en dochter Jacqueline en Gérard, zal de mooiste hits komen zingen. Van Abba tot Willeke Alberti en van Rihanna tot Frans Bauer. Voor ieder wat wils.

De enige echte Kerstman komt ook langs! Met zijn arrenslee komt hij cadeautjes brengen voor de kleintjes!

Net als vorig jaar is er weer een rad van fortuin. U kunt weer lootjes kopen voor een goed doel en een kansje wagen voor een van de mooie prijzen! De opbrengst gaat naar de kledingbank.

Het belooft dus weer een gezellig feestje te worden. Wij als wijkraad organiseren dit feestje graag voor de wijk. Niet alleen om het jaar gezellig samen af te sluiten, maar ook om met u in contact te komen. Voor u is dit ook een mooi moment om de bestuursleden van de wijkraad aan te spreken met al uw opmerkingen, klachten en/of vragen.

Kom dus langs! Schrijf daarom nu alvast in uw agenda:

Kerstinloop wijkraad Apeldoorn Zuid

Datum: Vrijdag 12 december 2014

Tijd: 15:00 tot 18:00 uur

Locatie: dok Zuid (1e Wormenseweg 460)

U bent van harte welkom!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!