Kerstinloop wijkraad Apeldoorn Zuid groot succes

Woensdag 17 december 2014

Door Wijkraad Apeldoorn Zuid

© Wijkraadzuid

Op vrijdag 12 december organiseerde de wijkraad Apeldoorn Zuid een gezellige kerstinloop. Veel mensen kwamen langs om kerststukjes te maken, om te knutselen of voor de gezelligheid. Het was heel geslaagd!

Mensen konden verder genieten van gratis erwtensoep en ranja. Ook was er leuke live muziek van het duo TwoParty. Dit duo, dat bestaat uit vader en dochter Jacqueline en Gérard, zong de mooiste hits uit de muziekgeschiedenis. Van Abba tot Willeke Albertie en van Rihanna tot Frans Bauer. Bovendien kwam de Kerstman ook langs! Helemaal uit Lapland met zijn slede volgeladen met leuke cadeautjes voor de kinderen.

Daarnaast was er een rad van fortuin. Bezoekers konden lootjes kopen om zo kans te maken op leuke prijzen. Die prijzen waren allemaal geschonken door ondernemers uit de wijk. De wijkraad dankt hen daar hartelijk voor! De opbrengst gaat naar de kledingbank en zal binnenkort worden aangeboden.

Dit feestje was niet mogelijk geweest zonder onze sponsoren. Wijkraad Apeldoorn Zuid bedankt Mega’s Bloemenhal, Jumbo van de Bunt Apeldoorn, SNS Mark van Klaveren, Bloemenmagazijn Margriet, Café cafetaria de Boemel, Cafetaria de Meerpaal, Midori Sushi & Grill restaurant, Triple A computers Schubertplein, Café de Vrijbuiter, San Remo Pizzeria en de anderen hartelijk voor hun bijdrage!

Wat de wijkraad betreft een heel geslaagde middag! De wijkraad bedankt alle bezoekers voor hun komst en wenst iedereen in Zuid hele fijne feestdagen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!