Kidz Dance gaat optreden met de Grote Clubactie

Vrijdag 29 september 2017

Door Ben Eggermont

Kidz Dance gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Samantha Zimmer, dansdocent Kidz Dance: “Dit jaar hopen wij met de opbrengst weer een fantastische voorstelling neer te kunnen zetten. Vorig jaar hebben de kinderen een voorstelling gegeven in het Ugchelens Belang. Kidz Dance kon met de opbrengst ook de kleding verzorgen. Voor de kinderen is het geweldig om aan het eind van het jaar aan alle opa’s, oma’s, ouders, vriendjes en vriendinnetjes te laten zien wat ze geleerd hebben. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

Loten kunnen vanaf 16 september ook gekocht worden via de website van Kidz Dance; www.kidz-dance.nl . Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!