Kom hutten bouwen op ’t Leesten!

Woensdag 13 oktober 2021

Door Redactie

Staadsbosbeheer

Staatsbosbeheer op ’t Leesten organiseert in de herfstvakantie 2 keer een huttenbouwwedstrijd op de woensdagochtend. Er wordt uitleg gegeven door een echte bushcrafter hoe je het beste een hut bouwt. Vervolgens ga je in groepjes de hele ochtend aan de gang. Op 20 en 27 oktober kan je meedoen aan deze ‘workshops’.

Een gezellige ochtend

Hoe maak je een mooie hut met natuurlijke materialen? Dat is de vraag die het 1e bovenkomt aan het begin van de ochtend. Daarom krijg je het eerste halfuurtje tips en tricks van een echte bushcrafter. Je hoeft zelf niks mee te nemen, want je gebruikt de materialen die te vinden zijn in het speelbos. Voor je het weet heb je samen met je groepje een prachtige hut gebouwd, waar je gezellig je bijbehorende lunch in kunt opeten. Aan het einde van de ochtend komt de boswachter kijken en zal de beste hut uitkiezen. Voor de winnende groep is er nog een prijs.

Aanmelden

De activiteit kost, inclusief lunch, 12,50 euro en duurt van 09.30 tot 13.00 uur. Aanmelden kan via de website van Staatsbosbeheer. Je kan je aanmelden met een groepje van 4, waarmee je dan de hut gaat maken. Ook is apart aanmelden mogelijk, dan word je wel in een groepje met anderen geplaatst.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!