Krachten bundelen bij Veluwe Experts

Maandag 8 oktober 2012

Door advertorial

Veluwe Experts is een platform voor het zakelijk toerisme op de Veluwe.

Indien u op zoek bent naar een ideale vergaderruimte in een inspirerende omgeving, workshops of trainingen op de mooie heide of ruimte voor grote en middelgrote congressen, seminars en presentaties dan bent u bij Veluwe Experts op het juiste adres.

Veluwe Experts brengt activiteiten en faciliteiten bij elkaar en biedt u kant en klare arrangementen voor de ideale zakelijke gelegenheid. Met de Veluwe als decor nestelt u zich in een natuurlijke en groene omgeving en bent u voor meer vertier dichtbij Apeldoorn, de hoofdstad van de Veluwe.

Veluwe Experts verbindt de krachten van diverse ondernemers op de Veluwe. Met de krachten gebundeld stelt Veluwe Experts arrangementen samen die kant-en-klaar worden aangeboden aan de zakelijke markt van Nederland.

Samen stelt Veluwe Experts een sterk pakket aan arrangementen samen, allen verzameld op één duidelijke site. De zakelijke markt hoeft niet op veel verschillende sites te zoeken naar een speld in een hooiberg. Vanuit deze samenwerking organiseren wij doelgerichte marketingcampagnes en acties.

Het doel van Veluwe Experts is met een professionele site de zakelijke markt te bedienen met arrangementen, deze overzichtelijk aan te bieden en het zoeken eenvoudiger te maken met een doelgerichte zoekmachine.

Veluwe Experts biedt de zakelijke markt:

  • Een professionele en duidelijke website met zakelijke arrangementen op de Veluwe
  • Een doelgerichte zoekmachine met interactieve kaart
  • Kant-en-klare arrangementen die van A tot Z zijn geregeld
  • Een duidelijk overzicht van betrokken partners
  • Een professionele website met de juiste en betrouwbare informatie

Als partner van Veluwe Experts wordt u betrokken bij arrangementen voor de zakelijke markt die wij op basis van uw kwaliteiten samenstellen. Uw belangrijkste rol in de uitvoer van de arrangementen is het faciliteren. De organisatie van A tot Z doen wij. Dat zorgt ervoor dat u zelf geen kostbare tijd verliest aan de organisatie en u zich volledig kan richten op datgene waar u goed in bent.

Partner worden of meer informatie? Bel of mail naar Ingeborg Leerkes

ingeborg@organisatieburoin.nl of 055-3550368

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!