Krokodil verliest een tand

Maandag 17 oktober 2016

Door Gerard Oltmans

Tim Koldenhof Producties had in het kader van het Musical Festival, Kim-Lian van der Meij en illustratrice Gitte Spee uitgenodigd om uit hun nieuwe boekje voor te lezen en de liedjes te zingen.

Dierendorp in rep en roer, het is al weer het tweede kinderboekje dat ze samen gemaakt hebben. Wat een feest was het weer, de concentratie en de spanning was van de koppies te lezen. Natuurlijk mocht er geholpen worden met het boek vast te houden, kon er meegezongen worden. Kim-Lian zelf moeder van 3 kinderen wist met gemak alle aandacht van het grut vast te houden. Of het nu ging over de olifant die de bakfiets even “geleend“ had of de krokodil die zijn tanden aan het wisselen was, alles was herkenbaar voor de kleintjes. Natuurlijk waren er die meer aandacht voor elkaar of de omgeving hadden maar dat paste gewoon in het sfeertje.

De tekeningen die Gitte tijdens het zingen gemaakt had werden onder de kinderen verloot en dat moest natuurlijk even verwerkt worden. Maar dat verlies werd door de vaders, moeders, oma’s en opa’s, tante’s gecompenseerd door ze na afloop samen met Kim-Lian op de foto te laten gaan.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?