Ladies Only: Delivery Man

Dinsdag 24 december 2013

Door Agenda

www.jt.nl

voor slechts € 12,50 te bezoeken. Bent u er samen met uw dochter, moeder, buurvrouw, klasgenote of andere vriendin weer bij?

JT Bioscopen organiseert iedere maand een Ladies Only speciaal voor vrouwen. Voor slechts € 12,50 heeft u een ticket voor de film plus een lekker hapje en drankje, toegang tot de foyer vol leuke stands, een goedgevulde goodiebag en een avond vol vermaak. De eerstvolgende Ladies Only is gepland op 11 december met de film Soof.

Over de film Delivery Man
In de hartverwarmende feel good film Delivery Man maken we kennis met David Wozniak (Vince Vaughn), een nobody die zijn zaakjes zelden voor elkaar heeft. Wanneer blijkt dat zijn vriendin zwanger is en tegelijkertijd bekend wordt dat hij vader is van 533 kinderen, is het tijd voor David om zijn leven op orde te krijgen. Maar of dat wil lukken… Delivery Man is een productie van DreamWorks Studios en een remake van de succesvolle Canadese film Starbuck.

Ladies Only Card
Vanaf heden kunt u bij JT Bioscopen de Ladies Only Card aanschaffen. Met deze unieke kaart krijgt u een jaar lang € 2,50 korting op iedere Ladies Only. Hierdoor betaalt u per avond slechts € 10,- in plaats van € 12,50, waardoor u op deze manier nog goedkoper kan genieten van een zeer gezellige avond.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?