Help de bevolking van Oekraïne

Languit onderuit gezakt, kom maar op met die zomer!

Donderdag 31 juli 2014

Door Rianne

Rianne van de Haar

Voor velen is de zomervakantie begonnen. Na de laatste dagen alles afgerond te hebben op het werk, even een paar weken helemaal niks moeten. Op naar de vakantie in een warm land waar je zo lang naar hebt uitgekeken!

Helaas zit die vakantie er voor mij dit jaar niet in. Gelukkig over twee weken wel naar Lowlands, iets waar ik enorm naar uit kijk. Na járen in mijn vakantie door gewerkt te hebben bij mijn bijbaan heb ik besloten daar ook eens vakantie van te nemen. Opeens moet ik me de eerste weken vervelen, want heb verder nog niks te doen. Wat moet ik doen?, vraag ik mezelf af, want ik zit nog helemaal in de werkstemming.

Natuurlijk hoef ik me niet te vervelen. Dagenlang in de zon zitten met een ventilator, koud drankje en een laptop erbij. Daarnaast heb ik alle tijd om mijn kamer op te ruimen, naar Bussloo te gaan, te picknicken in het park, festivals te bezoeken, te winkelen en met vrienden af te spreken, heerlijk!

Toch ben ik van plan het dit jaar iets anders aan te pakken.. Bijvoorbeeld door contact op te nemen met mensen waar ik vroeger super goed mee overweg kon, om leuke herinneringen op te halen, maar misschien wordt het ook weer net zo leuk als eerst. Verder lijkt het mij ook leuk om dingen te doen die ik nog nooit gedaan heb; parachute springen, naar een ander land liften, noem maar op. Wat ik altijd al heb willen doen is last minute op vakantie gaan. Niet zomaar last minute, maar op een dag besluiten naar Schiphol te gaan en te vragen of er nog plekken vrij zijn in een vliegtuig naar een warm land. Weg met de regelstress en alles daar besluiten en regelen. Wat ben ik toch gek op spontane acties. Alleen nu nog iemand vinden die van net zulke acties houdt.

Genoeg te doen dus! Wat ga jij doen deze vakantie?

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?