Help de bevolking van Oekraïne

Leeezzzie Zondag – ApeldoornDirect gaat LAAANG!

Zondag 18 september 2011

Door bazbo

Heeft u dat nu ook op zondag? Lichte verveling, alle rust om iets diepgaanders te beleven en volop tijd om eens uitgebreid een goed verhaal te lezen? Nee? Nou, ik heb het wel. Eindelijk is het dan zo ver.
Vanaf 25 september leest u hier iedere zondagmorgen een wat langer verhaal. Dat wordt echt een ‘leezzzie zondag’!

Normaal gesproken tellen de blogs op ApeldoornDirect tussen de 250 en 300 woorden. Veuls te weinig, naar mijn bescheiden doch razend relevante mening. De wereld is al jachtig genoeg. Tijd voor een ijkpunt van rust, een oase van onthaasting. Het kostte me niet eens veel moeite om de redactie te overtuigen. (Wel veel wijn, dat dan weer wel.)
Belevenissen, avonturen, gedachten, herinneringen, bespiegelingen, overpeinzingen, uw traktaat over de Hoog-Buurlose kringspierkever, open liefdesbrieven, venijnige columns, opwindende fantasieën en wat al niet meer: op zondagmorgen is er ruim plaats voor.

Schrijft u zelf ook wel eens een verhaal? Wilt u graag dat anderen het lezen? Dit is uw kans! ApeldoornDirect is op zoek naar schrijvers en bloggers. Stuur een mail met uw verhaal naar info@apeldoorndirect.nl.
Zorg ervoor dat uw verhaal rond de vijftienhonderd en zeker niet meer dan tweeduizend woorden telt. Zó veel verveling, rust en tijd kennen we nu óók weer niet op zondag.

Er zijn drie onderwerpen af te raden om een verhaal over te maken:
1. Het huisdier.
2. IKEA.
3. Rondfietsen door Apeldoorn met een kratje Dommelsch achterop (of vóórop je transportfiets).

En o ja, vanaf volgende week ziet u bij deze rubriek een veel stemmiger foto van een rustieke omgeving met een hangmat waaruit een begeerlijk bloot been bungelt. Het model is al bekend. Houdt u zich maar vast vast. (Vast vast? Wat een vreemde woordcombinatie.)
Ik ga alvast druk aan het schrijven voor volgende week! U toch ook? Tot dan!


Apeldoorn, september 2011

Foto: Menno Mulder

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?