Lunch in the city: van Kinsbergen

Donderdag 27 mei 2010

Door Ingeborg

Regelmatig lunch ik in de stad voor mijn mijn werk of met vrienden. Zo ook een aantal weken geleden!
Genoeg keuze in Apeldoorn, en deze keer hadden we voor van Kinsbergen gekozen. Helaas (nog) geen mooi weer, dus naar binnen dan maar! Als het buitenweer is, dan is het terras bij van Kinsbergen natuurlijk fantastisch!

Ik bestelde een broodje met geitenkaas, honing, rucola sla en noten. Ik had er zin in! Totdat ik mijn bordje voor me kreeg! Een plukje slappe sla op mijn bord, verder niets…2 kleine stukjes stokbrood met een heel klein beetje kaas en honig en je moest bijna zoeken naar de noten! Toch opgegeten, want wat had ik een trek. Toen de dame van de bediening mij vroeg of het gesmaakt had, heb ik het toch maar gezegd. Ze keek me aan, pakte het bord weg en ging er melding van maken, maar verder niets! Kost zo’n laf broodje toch rond de 7 euro! Geen korting, geen kopje thee, helemaal niets!
Een week later een lunch bij Martin’s. Leuke tent, vrolijke bediening en ook een heerlijk terras. Ik dacht, ff als vergelijk, ga ik een broodje met geitenkaas, honing en noten bestellen. Ook rond de 7 euro, precies hetzelfde broodje! Na dat broodje ga ik nooit meer lunchen bij van Kinsbergen! Jeetje! wat was die lekker en zooo die 7 euro waard! Heerlijk vers brood, groot, goed belegd, diverse noten en verse sla met allerlei garnituur erbij! Toppie! en ook dat heb ik gezegd!

Hoe is het mogelijk dat een klant aangeeft dat hij of zij niet tevreden is, er niets mee gedaan wordt? Hoe is het mogelijk dat hetzelfde broodje niet te vergelijken is qua smaak en hoeveelheid, maar wel qua prijs?
Ik dacht altijd dat ondernemers onderling wel met elkaar vergeleken. Af en toe eens bij elkaar gingen eten, concurrentie in de gaten houden ofzo. Blijkbaar niet…want anders zou van Kinsbergen dit broodje zeker niet serveren! Hulde aan Martin’s!

(foto: Peter Vroon)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!