Help de bevolking van Oekraïne

Lekker! Opening TOMS

Woensdag 16 november 2011

Door advertorial

TOMS gaat open!

Donderdag 17 november is het dan zover. TOMS zal haar deuren openen aan de Asselsestraat 29 in Apeldoorn. Na een succesvol jaar met de eerste winkel in Veenendaal komen de lekkernijen van TOMS nu naar Apeldoorn.

TOMS is ontstaan uit het idee om banket met haar tijd mee te laten gaan. Dat betekent heerlijke producten,  in elk formaat, geschikt voor elk verwen- of trakteermoment! Maar hoe ziet dit er dan uit? Ons trakteergebak is bijvoorbeeld langwerpig van vorm en met de aangegeven snijdmaten in de door ideaal om te trakteren. TOMS Gebak is een uniek gebakje in een perfect formaat voor iedere gelegenheid en verkrijgbaar in 8 heerlijke smaken.

Het gebak is verkrijgbaar vanaf € 1,- per stuk. Onze chocolade wordt ambachtelijk bereid door onze eigen chocolatier en is daarom altijd vers en uniek. We hebben wel dertig verschillende soorten, uw favoriet zit daar dus vast tussen! Daarnaast vindt men in ons assortiment ook cake, diverse hartige producten en overheerlijke koeken. Bij TOMS bieden we kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Om TOMS echt te ontdekken nodigen wij u graag uit om onze nieuwe winkel aan de Asselsestraat te bezoeken, voor alle klanten staat er t/m aanstaande zaterdag een leuke attentie klaar!

Dus snel deze dagen naar de Asselsestraat!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?