Lexolo & Friends maken de laatste druilerige zondagmiddag van 2012 tot een zeer aangename

Zondag 30 december 2012

Door Redactie

Gerard Oltmans

Hoe kom je het best een druilerige zondagmiddag door? Het antwoord op die vraag is heus niet zo moeilijk. Zeker niet als Lexolo ergens in Apeldoorn speelt.
Deze zondagmiddag 30 december 2012 speelt hij in Art café Sam Sam. Naast hem staat Martin van Delden en Edith Moeilijkeachternaam (sorry, Edith!). Martin speelt elektrische bas en Edith zingt.

We horen Old and wise, Killing me softly, Caro Emerald, Amy McDonald en Carmelita. Natuurlijk horen we nog veel meer, maar het is zó veel, dat ik vergeet de namen en de titels te onthouden.
Wat wil ik ook? Het gezelschap is goed. Om mij heen allerlei leuke en mooie en gave mensen die deze zondagmiddag naar het café zijn gekomen om te luisteren naar de muziek en om de leuke en mooie en gave mensen te ontmoeten.

Buiten blijft de regen druilerig op de straten vallen. Het maakt niet uit. Hier binnen is het goed. Dankzij de leuke en mooie en gave mensen. Dankzij de Korenwolf en het schitterende barmeisje dat die Korenwolf tapt. Dankzij de muziek. Dankzij Lex Kemper en zijn muzikale vrienden.
Lex, doe je dit snel nog eens een keer, oké?

Met dank aan Gerard Oltmans voor de goede foto’s. Het licht in het café, daar waar de muzikanten speelden was abominabel, maar Gerard wist toch zeer mooie platen te schieten. Mijn compliment!

En voor iedereen die Apeldoorn Direct leest: ik wens u een bijzonder mooie jaarwisseling en een heel goed en gezond en gelukkig nieuw jaar! Heel veel moois voor 2013!


Apeldoorn, december 2012

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!