Lezing Lowie van Gorp in Dok Zuid

Vrijdag 4 april 2014

Door Redactie

Dok zuid

Op dinsdag 8 april aanstaande komt Lowie van Gorp (http://guusje-lowie.blogspot.nl/) naar Apeldoorn om een lezing te geven.

Een mooi gezin en een goede baan. Lowie van Gorp had altijd de wind mee. Tot hij hoorde dat zijn dochter Guusje ernstig ziek was. In zijn eerste boek ‘KanjerGuusje’ beschrijft hij de ziekteperiode van zijn dochter. Ze overleed in 2011 op tienjarige leeftijd aan kanker. Lowie hield een blog bij en na haar overlijden werd Guusje trending topic op Twitter.

‘We houden je vast’ begint op het moment dat Guusje is overleden. Guusje wordt gemist. Ze laat een grote leegte achter.  Lowie: ”Op de wind heb je geen invloed, wel op hoe je de zeilen zet. Drie elementen spelen daarbij een belangrijke rol: kracht, betrokkenheid en trots. Kracht vanuit jezelf, betrokkenheid van de omgeving en trots op de overledene”.

Lowie van Gorp geeft lezingen en vertelt hoe hij er samen met zijn gezin in slaagt om de toekomst hoopvol tegemoet te treden. Met de aankoop van een van zijn boeken steun je KanjerGuusje. Deze stichting ondersteunt de zorg voor kinderen met kanker en hun naasten.

Je kunt hem horen spreken in Dok Zuid, Eerste Wormenseweg 460 in Apeldoorn. Aanvang van de lezing is 19.30 uur, en deze duurt tot ongeveer 21.30 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur. De toegang bedraagt € 10,00.

De organisatie is in handen van Anita Reijerink en Cordula Huisman van Amelius en Bureau Maria de Greef.

Reserveren kan via email: info@mariadegreef.nl of info@amelius.nl
Of telefonisch: 0578-641080 of 055-7110379

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!