Lunchroom Rembrandt opent nieuwe ruimte

Woensdag 9 augustus 2023

Door Kevin van Es

Lunchroom en wijnbar Rembrandt is al een geruime tijd een bekend gezicht aan de Apeldoornse Marktstraat. Naast de vertrouwde opzet komen de eigenaren met een nieuw initiatief, zo meld eigenaar Aaron Post in een video op de Facebook-pagina van het bedrijf. Binnen aanzienlijke tijd opent ‘Rembrandt- Het Atelier’ haar deuren in het pand naast de lunchroom en wijnbar. De eigenaar vertelt meer over de gloednieuwe ruimte.

In december 2018 verhuisde het bedrijf van de Hoofdstraat, naar de Marktstraat 3. Na de verhuizing is de wijnkaart flink gegroeid. 

Het atelier

De uitbreiding van de lunchroom voelt als een stap op het juiste moment, zo vertelt de eigenaar: ‘We hebben gekozen voor een uitbreiding omdat Rembrandt altijd lekker druk en gezellig is, waardoor we soms wat ruimte tekort komen voor andere evenementen. De ruimte die je huurt, is apart van het restaurant, maar krijgt dezelfde look en feel als Rembrandt. We noemen het pand ‘het atelier’ omdat we er onze eigen creativiteit kwijt kunnen, denk hierbij aan wijnproeverijen en andere creatieve dingen met eten.’ Hij vertelt dat het het nieuwe concept ‘ideaal is voor een rustige borrel.’

Make-over

Het atelier kan volgens Aaron wel een make-over gebruiken: “De komende twee maanden wordt het pand, wat voorheen een Italiaans restaurant (Grazie Mille) was, omgetoverd tot ‘een Apeldoorns atelier. We verwachten de eerste gasten medio oktober te mogen verwelkomen.” Rembrandt blijft tijdens de verbouwing wel open.

Tot slot geeft het bedrijf aan de volgers te komende tijd mee te nemen in het proces: “houd de updates in de gaten, want er staat een hoop leuks op de planning!”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!