MacDonald weer Fitste Bedrijf van Apeldoorn

Dinsdag 13 oktober 2015

Door Rob Ulrich

Rob Urich
Op 9 oktober 2015 vond de vierde editie van het Fitste Bedrijf van Apeldoorn plaats in het Orderbos.

Het Fitste Bedrijf van Apeldoorn is een allround wedstrijd die op zoek gaat naar het Fitste Bedrijf van Apeldoorn. Doel van dit evenement is om werknemers en werkgevers bewuster te laten worden van hun gezondheid. Bij het Fitste Bedrijf van Apeldoorn draait vooral om teamgeest en sportiviteit.

Een aantal onderdelen zal in estafette-vorm worden afgelegd, waarbij collega’s elkaar aan kunnen moedigen. Andere onderdelen worden juist in teamverband afgelegd, waarbij de teamleden elkaar daadwerkelijk moeten en kunnen helpen.

Zeven bedrijven met in totaal negen teams streden onderling voor de titel voor 2015. Tijdens de wedstrijden lieten de teams zich van hun sportiefste kant zien en waren daarbij soms behoorlijk fanatiek.

Het herenteam van MacDonald streek uiteindelijk net als bij de vorige editie met de eer. Schoonmaakbedrijf Drost werd tweede en het team van de school Zevensprong derde.

Met de deelname aan het Fitste Bedrijf van Apeldoorn steunen de deelnemende bedrijven ook een goed doel. In 2014 was dat speelgoedbank de Schatkist in Apeldoorn. In 2015 is dat Mappa Mondo in Wezep.

Mappa Mondo is een huis voor ernstige chronisch zieke kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar.  Kinderen die niet meer in het ziekenhuis hoeven te verblijven, maar die nergens anders terecht kunnen, omdat ze geen ouders of verzorgers hebben, of omdat ouders of verzorgers de zorg niet aan kunnen. Maar ook kinderen die tijdelijke opvang nodig hebben, zodat ouders even tot rust kunnen komen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!