MAM’s Kinderopvang lanceert MAM’s BSO Sport&Avontuur

Donderdag 24 november 2011

Door advertorial

MAM’s heeft sinds 15 november jl. een nieuwe lijn MAM’s BSO Sport & avontuur ontwikkeld. Nicole Jansen initieert deze lijn. Dit uitdagende concept voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar t/m 13 jaar heeft per 1 november 2011 haar deuren aan de Berghuizerweg 153 in Apeldoorn geopend.

MAM’s SPORT:

Het clubgebouw van Victoia Boys en de naastgelegen gras-en kunstgrasvelden zullen worden gebruikt voor het aanbieden van uiteenlopende sport en bewegingsactiviteiten.

MAM’s AVONTUUR:

Het scoutingcomplex van de Stichting  jeugdorganisatie St. Victor met de markante houten blokhutten is samen met de avontuurlijke buitenruimte de plek waar invulling gegeven wordt aan natuur- en avontuuractiviteiten.

De kinderen worden met een eigen bus en vaste chauffeur opgehaald van alle scholen, hiervoor is een logistiek plan opgesteld. Op het plein van de school zal een MAM’s Sport&Avontuur coach staan om de kinderen te verwelkomen. Hij/zij stapt met de kinderen in de bus naar de Berghuizerweg 153, de basis locatie van MAM’s Sport&Avontuur, waar kinderen kiezen hoe ze die middag hun buitenkamer willen inrichten.

Voor informatie verwijzen wij u naar onze website: http://www.mamskinderopvang.nl/locaties/vestiging-sportavontuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!