Help de bevolking van Oekraïne

MAM’s Kinderopvang lanceert MAM’s BSO Sport&Avontuur

Donderdag 24 november 2011

Door advertorial

MAM’s heeft sinds 15 november jl. een nieuwe lijn MAM’s BSO Sport & avontuur ontwikkeld. Nicole Jansen initieert deze lijn. Dit uitdagende concept voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar t/m 13 jaar heeft per 1 november 2011 haar deuren aan de Berghuizerweg 153 in Apeldoorn geopend.

MAM’s SPORT:

Het clubgebouw van Victoia Boys en de naastgelegen gras-en kunstgrasvelden zullen worden gebruikt voor het aanbieden van uiteenlopende sport en bewegingsactiviteiten.

MAM’s AVONTUUR:

Het scoutingcomplex van de Stichting  jeugdorganisatie St. Victor met de markante houten blokhutten is samen met de avontuurlijke buitenruimte de plek waar invulling gegeven wordt aan natuur- en avontuuractiviteiten.

De kinderen worden met een eigen bus en vaste chauffeur opgehaald van alle scholen, hiervoor is een logistiek plan opgesteld. Op het plein van de school zal een MAM’s Sport&Avontuur coach staan om de kinderen te verwelkomen. Hij/zij stapt met de kinderen in de bus naar de Berghuizerweg 153, de basis locatie van MAM’s Sport&Avontuur, waar kinderen kiezen hoe ze die middag hun buitenkamer willen inrichten.

Voor informatie verwijzen wij u naar onze website: http://www.mamskinderopvang.nl/locaties/vestiging-sportavontuur

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?