Help de bevolking van Oekraïne

Martijn Krabbé, niet op de foto

Donderdag 17 november 2011

Door StrangeArt

StrangeArt

Op mijn fotozwerftochten zag ik in de Veldenbuurt (De Maten) een party tent, stroomaggregaat en een bus. Buiten stond veel meubilair. Nieuwsgierig geworden werd een voorbijganger aangesproken. “Wat is hier aan de hand, een feestje?” Vol trots: “Nee hoor hier worden opnames gemaakt voor een RTL 4 programma (pimp je huis?),” en nog meer trots: “Marijn Krabbé is er ook!” Misschien ben ik een cultuurbarbaar maar mijn afstandsbediening gaat niet verder dan Nederland 3. Natuurlijk zijn er door mij foto’s gemaakt, ook van de partytent met de 3 personen er in. Één van de mensen vroeg op tamelijk provocerende wijze: “Waarom zet je mij op de foto?” Zeer waarschijnlijk werd Martijn (de Martijn -) gefotografeerd.

U kent mijn fotowerk waarschijnlijk (Uit mijn Bio: Niet geïnteresseerd in iemand uit de “Quote 100” / Wel geïnteresseerd in diegene die door alle regels in de maatschappij buiten de boot valt / Daklozen zijn voor mij inspirerender verschijningen in het straatbeeld dan een goed gekapte dame.

Laat ik dus helemaal niet geïnteresseerd zijn in die blaaskaken, die impliciet vragen of ik ze niet herken,en verontwaardig zijn dat er geen vreugdekreet komt en de vraag om een handtekening. Mijn antwoord: Oh ik zie het al, gauw deze foto’s verwijderen, anders wordt mijn fototoestel vervuild. Zelden iemand zo chagrijnig zien kijken. Ach ja, zwervers gun ik een “famous moment” op mijn internetpagina, maar zo’n blaaskaak, echt niet.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?