Meer Apeldoornse kunst tijdens de Borrelnood?

Donderdag 24 juni 2010

Door Tamara Cheizoo-Buis

Vrijdag 19 juni vond de 25 editie van de Borrelnood plaats bij CODA, een jubileum! In het kader daarvan, en de bijzondere locatie, kregen creatievelingen de kans om te exposeren tijdens de Borrelnood, iedereen kon meedoen. Er waren uiteindelijk 36 deelnemers. Bezoekers van de Borrelnood konden door middel van muntjes hun stem uitbrengen en zo hun waardering aangeven voor de diverse in CODA ten toon gestelde kunstwerken. Organisatie was in handen van Martin de Bes en Tamara Buis.

De 10 meest gewaardeerde werken wonnen een twee weken durende expositie in CODA. De winnaars op een rijtje: Frans Polman, Arthur Batenburg, Renée Krijgsman, Resi Tichelaar, Anneke van der Weg, Liesbeth Rommers, Frank de Jongh, René Ellenbroek, Mylene van de Kamp. Jason Jeffers. Gefeliciteerd! Hun werken zijn nog t/m zondag 4 juli in CODA te bewonderen, dus als je echte Apeldoornse kunst wilt bewonderen, ga vooral kijken!

Wat vind jij?
De organisatie van de Borrelnood is erg nieuwsgierig naar jullie waardering van dit initiatief. Moet een dergelijke expositie vaker georganiseerd worden zodat Apeldoorns talent vaker een podium krijgt? Vind je juist van niet of is de Borrelnood daar totaal ongeschikt voor en moet dat ergens anders gebeuren? Geef dan je mening  en stem over de poll!

Wat is de Borrelnood?
Voor wie de Borrelnood nog niet kent: De Borrelnood is een initiatief voor en door Apeldoornse creatieven zonder een commercieel karakter. Iedereen die werkzaam is in de creatieve branche of ‘iets’ heeft met deze beroepsgroep is daarbij van harte welkom. Elke derde vrijdag van de maand ontmoeten de vrienden van ‘De Borrelnood’ elkaar vanaf 17:00 uur, telkens op een andere locatie.
(Foto: Jeroen Taalman)

Bij iedere BorrelNood moet er kunst worden getoond of gemaakt

  • Mee eens, is daarmee het platform voor de creatieve stad (41%, 11 Stemmen)
  • Af en toe prima, maar moet wel bij de locatie passen (33%, 9 Stemmen)
  • Een keer per jaar is meer dan genoeg (26%, 7 Stemmen)

Aantal stemmers: 27

Laden ... Laden ...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Borrelnood Kunst Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!