Met je fiets door de Mac

Dinsdag 3 mei 2016

Door Redactie

Eind deze week komt de wens van vele fietsende McFans uit. De McDrive van het McDonald’s restaurant in Apeldoorn Noord aan de Anklaarseweg wordt voor twee dagen opengesteld voor fietsers. Op 5 en 6 mei aanstaande verandert de McDrive Thru in een McBike Thru.

,,We speelden al langer met het idee om de McDrive eenmalig open te stellen voor fietsers”, zegt franchisenemer van McDonald’s Apeldoorn – Deventer, Henk Koning. ,,De komst van de Giro d’Italia naar Apeldoorn is voor ons een mooie gelegenheid om dit plan werkelijkheid te laten worden.”

Natuurlijk speelt de funfactor een grote rol in dit initiatief, maar omdat er vele wegafsluitingen en omleidingen zijn voor automobilisten om de tijdrit van de Giro vlekkeloos te kunnen laten verlopen, kan het een uitkomst zijn voor McDonald’s gasten.

Tijdens de speciale dagen voor fietsers kunnen automobilisten ook gewoon hun bestelling plaatsen bij de McDrive.

Over McDonald’s

In Nederland heeft McDonald’s 246 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. McDonald’s Apeldoorn-Deventer biedt werkplekken aan zowel reguliere werknemers als werknemers met een arbeidshandicap ingestroomd via De Feluagroep Apeldoorn en Sallcon Deventer. Inmiddels bieden de restaurants van Henk Koning in Apeldoorn en Deventer werkplek aan 323 mensen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!