Met Kerst op komst

Woensdag 16 december 2015

Door Peter Vroon


Hoi Jook,

Het is weer 'sentimental time'. Heerlijk je onderdompelen in de kerststerren en sferen van weleer. Gezellige lichtjes en al wat het vrolijk maakt. Kerst, de heerlijke momenten om met familie samen te zijn, voor zover je zelf de keuze daarvoor hebt. Ik heb met Christien afgesproken dat ik op alles positief reageer. Ik ben zelf niet zo een liefhebber om 2 dagen lang pootjes te geven en opgeprikt te zitten. Maar met elkaar hebben we een modus gevonden om te kunnen voldoen aan alle kerst 'verplichtingen'. Wat ik nooit zo begrijp is dat opeens met Kerst iedereen er heel mooi bij loopt in nieuwe jurkjes en broeken. Mooie jassen en dassen domineren het Apeldoornse. Maar ja, ik loop zelf het hele jaar er al bij als een 'kerstbal'. 
Het is weer bezinningstijd in Apeldoorn en dat doen we wel goed. Of het nu een kerstlied in een lange sliert is in de Hoofdstraat of een karaoke in een Poolse kroeg. We houden ervan om sfeervol het einde van het jaar in te luiden.
De komende dagen worden dan ook weer lief en aardig en de nieuwjaarswensen komen dan ook weer los. Ik wens je een goed nieuwjaar en al het beste voor jou en je familie. Maar ik meen het echt, Jook, ik wens jou en je familie en onze lezers goede feestdagen en een geweldig nieuwjaar waarin we als Apeldoorners ons stinkende best doen om van Apeldoorn nog een mooiere stad te maken en waarin we ons 'Kerstlicht' mogen laten schijnen.

Liefs, 
Peter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Kerst

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!