Middenstand draait door!

Zaterdag 11 mei 2013

Door Redactie

Apeldoorn Direct

Apeldoorn Draait Door is een evenement waarbij de binnenstad drie dagen lang op zijn kop wordt gezet. Op 23, 24 en 25 mei bruist onze stad als nooit tevoren!

De winkeliers, de cultuursector en de horeca trekken alles uit de kast om te tonen wat Apeldoorn allemaal in huis heeft, en dat is veel…heel veel!
De ondernemers worden hierin gesteund door de Gemeente Apeldoorn, Bedrijvenkring Apeldoorn, KVK en uitgeverij de Stentor.

Een primeur in Apeldoorn met ‘De Rijdende Veilingmeester’. Bijna elke winkel in het centrum van Apeldoorn, inclusief de Asselsestraat en de Stationsstraat laat één week voor Apeldoorn Draait Door al zien welk leuke artikelen er te winnen zijn tijdens Apeldoorn Draait Door.

De Rijdende Veilingmeester en zijn Bakker Bart Promo Team gaan er elke dag op uit om deze artikelen te verloten en dit gebeurt steeds weer op een andere plek. Hou zijn reisschema dus in de gaten! De kans om een leuk artikel te winnen is erg groot.

Waar is die Rijdende Veilingmeester te vinden;

Donderdag 23-5    
13.00 – 15.00h                  Mariastraat bij ingang Oranjerie
16.00 – 18.00h                  Parkeerplaats bij Middelink (Asselsestraat)

Vrijdag 24-5  
13.00 – 15.00h                  Hoek Deventerstraat – Hoofdstr. (Mexx)
16.00 – 18.00h                  Hoofdstraat Noord (Rethmeier)

Zaterdag 25-5  
11.00 – 13.00h                  Raadhuisplein
14.00 – 16.00h                  Oranjerie – Hoofdstraat

Op 23 mei zijn er koffie concerten uur op het Leienplein. Op 24 mei op het Martinsplein (Paslaan) en op 25 mei op het Raadhuisplein. Alle dagen tussen 11.00 en 12.00 uur.

Ook zijn er lunch concerten. Deze zijn op 23 mei op het Raadhuisplein en Leienplein. Beide tussen 12.00 en 13.00 uur. Op 25 mei is het lunch concert tussen 13.00 en 14.00 uur op het Martinsplein (Paslaan).

Tijdens de concerten is er een rijdende oldtimer DJ Bus die heerlijke lounge muziek en soms zelfs  klassiek draait.

Op donderdag 23 mei is er om 19.30 uur de Shoebox Stilettorun. Dit zal één van de hoogtepunten worden van Apeldoorn Draait Door!

Altijd al eens keihard willen rennen op hoge hakken? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Daarvoor bieden wij jullie graag de kans bij de Shoebox Stilettorun 2013! Het is zo wie zo de moeite want iedere deelnemer heeft prijs. Daar helpt parfumerie Douglas ook een handje aan mee. En als je het niet doet voor de adrenaline doe het dan voor de hoofdprijs en paar gloednieuwe Uggs!! Nog energie over na de wedstrijd? Geen probleem DJ Chiel draait nog wel even door!

Geef je dus snel op middels een mail naar info@apeldoorndraaitdoor.nl

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!