Help de bevolking van Oekraïne

Modeontwerpwedstrijd CODA

Maandag 8 augustus 2011

Door CODA

(c) Peter Vroon

Tijdens CODA Open – Glamour op 15 november a.s. staat mode in al haar facetten centraal. In de aanloop daar naartoe is er voor iedereen die zelf kleding ontwerpt de gelegenheid om mee te doen aan de modeontwerpwedstrijd ‘Hoe maak je vrijetijdskleding glamourous?’ Met als onderliggende thema’s ‘re-invent’; ‘re-cycle’ en ‘re-use’ kun je je laten inspireren door materialen die normaal gesproken niet voor kleding worden gebruikt. Gebruik je creativiteit, toon lef en laat zien dat jij het in je hebt om ideeën te vertalen naar unieke, draagbare kleding met een eigen gezicht.

Je kunt zowel foto’s, beschrijvingen als tekeningen insturen van een zelfgemaakte outfit waarin een duidelijke eigen stijl herkenbaar is. Inzendingen moeten vóór 15 september gestuurd worden naar judesign@upcmail.nl.

De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Binnen twee weken hoor je of jouw ontwerp geselecteerd is en kun je aan het werk. De twaalf beste inzendingen zullen van 1 t/m 14 november in de etalages van deelnemende modewinkels in de Korenstraat te zien zijn. Op dinsdag 15 november wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens CODA Open – Glamour met ‘fashion’ als centraal thema. De winnende ontwerpen worden die avond op de catwalk geshowd.

Kijk voor meer informatie op www.coda-apeldoorn.nl/codaopen

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?