Mystery Monument Diner keert na groot succes terug

Vrijdag 3 september 2021

Door Redactie

Mystery Monument Diner

Het evenement is de voorgaande 2 jaar volledig uitverkocht en keert dit jaar weer terug. Wederom vindt het evenement tijdens de Open Monumentendagen plaats en zijn de smaakvolle dagen te beleven in het 2e weekend van september. Voorheen kon je alleen tijdens de Monumentendagen van de etentjes genieten, maar dit jaar zijn er maar liefst 3 dagen om uit te kiezen. Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 september 2021 zijn de Mystery Monument Diners bij te wonen.

Hoe het begon

In 2019 is Gemeente Apeldoorn met het idee gekomen om een Mystery Monument Diner te organiseren. Terwijl je aan het eten begonnen bent, komen de verhalen van de locatie tot leven. Een unieke belevenis, omdat het monument normaal voor publiek gesloten is. Afgelopen edities waren een groot succes, beide totaal uitverkocht. Het is een compleet avondje uit voor jong en oud, op een prachtige, misschien wel onverwachte monumentale locatie.

Het Diner

Tijdens het eten wordt er meer verteld over de bijzonderheden van de locatie en worden de gasten meegenomen in de sfeer van de plek van toen. De locatie blijft uiteraard geheim tot vlak voor het daadwerkelijke diner. Wat je wel kan verwachten is een groot aantal monumenten die aansluiten bij het landelijke thema. Zolang de voorraad strekt kan je e-tickets aanschaffen via de website.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!