Na regen komt zonneschijn, ook in het Oranjepark

Maandag 24 juli 2017

Door Gerard Oltmans

Het is een oubollig gezegde, maar er was zondagmiddag 23 juli geen woord verkeerd aan. Zoals elke zondagmiddag in de zomer waren er optredens van diverse artiesten in de muziektent in het Oranjepark. Onder grijze luchten en af en toe wat lichte regen, werd deze zondag het spits afgebeten door een singer-songwriter uit Australie, Mark Hilton. Zijn donkerbruine stem paste mooi bij de intieme sfeer die er bij aanvang was, verhaalliedjes over verloren en gewonnen liefdes, drank en eenzaamheid.

Gelet op de voorafgaande buien en de dreiging van nog meer nattigheid was de opkomst verassend, ook de Mobiele Brigade was weer aanwezig gezellig met elkaar luisteren naar de muziek onder het genot van een hapje en een drankje van de vaste cateraar.

De timing van het weer was perfect, langzaam brak de zon door het publiek groeide en Mark maakte plaats voor de Tuxedo Specials met hun funky en bossa-nova sound de warmte van de zon muzikaal ondersteunden. Het werd gewoon weer een zondagmiddag die, na alle regenvoorspellingen, op zijn pootjes terecht kwam.

Optredens in de Muziektent in het Oranjepark; elke zondag tot en met 10 september.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!