Nu ook de auto opladen bij de Cantharel

Vrijdag 27 november 2015

Door Redactie

De Cantharel is een regionale samenwerking aangegaan met Apeldoorns bedrijf Chargepoint om het elektrisch rijden in regio Apeldoorn verder te stimuleren. Chargepoint maakt het mogelijk om elektrische voertuigen slim op te laden: op de juiste plaats, op de juiste tijd en met de juiste hoeveelheid energie. Chargepoint is voortgekomen uit innovaties van Reewoud Energietechniek en ontwikkelt én produceert haar producten in Apeldoorn.

De Cantharel hecht grote waarde aan duurzaamheid en wil graag een bijdrage leveren om groen autorijden in de regio mogelijk en voor veel meer mensen toegankelijk te maken. Gasten kunnen vanaf nu hun elektrische auto gratis opladen bij het hotel.

Met de komst van 8 nieuwe laadpunten – naast 2 reeds bestaande elektrische laadpunten – bij de Cantharel zijn er nu in totaal circa 30 openbaar toegankelijke laadpunten in Apeldoorn met minimaal 3,7 kWh laadvermogen. Dit is een stijging van meer dan 30%.

De 8 nieuwe Chargepoint laadpunten bij de Cantharel kunnen elk door slimme innovaties tot een maximum vermogen van 22 kWh laden. De laadpunten zijn uiterst gebruiksvriendelijk, intelligent en milieuvriendelijk. Gebruikers kunnen bovendien realtime worden geïnformeerd over de beschikbaarheid van de laadstations. Met de komst van deze professionele laadzuilen kunnen in de regio Apeldoorn 16 laadpunten tot 22 kWh oplaadvermogen leveren, waarvan er 10 stuks bij de Cantharel staan!

De Cantharel en Chargepoint zijn trots op het feit dat Apeldoorn voortaan nog meer groene autorijders kan verwelkomen dankzij deze uitbreiding van het aantal laadpunten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!