Omnisport Muziektempel?

Zondag 20 november 2011

Door Peter Vroon

Peter Vroon

8000 mensen waren zaterdagavond in het Omnisportcentrum voor een concert van Hillsong Australia met Darlene Chech. Dit veroorzaakte zelfs een file op de A50 richting Omnisport. Het was het enige concert dat in Nederland werd gegeven. Ter uwer info Hillsong speelt “Gospel “.

De Band speelde fantastisch en gepassioneerd. Voor Omnisport de eerste keer dat er een muziekevent plaats vond. Ik was benieuwd of Omnisport zich kan meten met Ahoy. De omgeving is prima om bands te laten optreden qua zit en staanplaatsen.Voor wat betreft het geluid ben ik minder positief. Het hing erg af van de plek waar je stond of zat. Hoe meer achter in de zaal des te beter het geluid. In de buurt van het podium was het geluid meer een brei van  geluiden.  Dit kan natuurlijk te maken hebben met de opgebouwde geluidsinstallatie.

Qua lichtshow was het ook prima geregeld . Er waren 4 grote schermen verdeeld over het omnisportcentrum zodat iedereen kon mee genieten. In zo’n mooie nieuwe hal valt natuurlijk nog veel te leren en muzikaal te investeren om het geluid optimaal te krijgen. De toekomst zal het leren of het Omnisport het predicaat ” Muziektempel” kan verdienen voor grote concerten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Omnisport

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?