Help de bevolking van Oekraïne

Onstuimig begin van de Keuken Karavaan op het Zwitsalterrein

Zaterdag 8 juni 2019

Door Gerard Oltmans

Wind en regen speelden vandaag (zaterdag 8 juni) de start van de Keukenkaravaan op het Zwitsalterrein flink parten. Het verdeelde de aanwezigen in bikkels en beren. De bikkels in polo’s, de beren hadden de winterjassen nog maar even aangehouden.

De tenten waren extra vastgesjord, maar alles wat kon bewegen bewoog in de harde wind. Wat een verschil met vorig jaar; toen was de temperatuur een heerlijke 27 graden. Nu een schamele 19 graden met dus een harde wind.

Om 5 uur begon de lucht echter te breken en brak de zon door. ,,Vanaf nu kan het alleen maar beter gaan”, stelde de Ballenkoning Harry Vesseur…. een duidelijke positievelling en behorende tot de groep bikkels. Polo en lachende bediening.

Langzaam begonnen de bezoekers binnen te druppelen en konden de vuren opgestookt worden. De bezoekers die het vandaag nog niet aandurfden kunnen nog voor de herkansing. Zondag (9 juni) is de keuken geopend van 14.00 tot 22.00 uur met optreden van onder andere DJ Kees, Sidewalk-Sally en maandag (10 juni) van 12.00 tot 21.00 uur en dan met Van Piekeren, Guus Essersband en anderen.

De Keukenkaravaan, 8,9 en 10 juni op het Zwitsalterrein 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?