Help de bevolking van Oekraïne

Ontdek de wereld van Gust van de Wall Perné in CODA Museum!

Vrijdag 16 december 2011

Door CODA

Arrangement met boek van en rondleiding door gastcurator Annemiek Rens

Met de tentoonstelling Nieuwe Kunst rond 1900 geeft CODA Museum tot 26 februari 2012 een uniek overzicht van het werk van Gust van de Wall Perné. Deze tentoonstelling is samengesteld door kunsthistoricus Annemiek Rens. Ook de bijbehorende monografie over Van de Wall Perné is van haar hand. CODA Museum biedt op zondag 8 januari en zondag 19 februari 2012 een arrangement aan met een rondleiding door Annemiek Rens. Het boek is inbegrepen.

Gust (Gustaaf Frederik) van de Wall Perné (Apeldoorn, 18 mei 1877 – Amsterdam, 27 december 1911) stierf op 34-jarige leeftijd aan een bloedvergiftiging door loodverf. Ondanks zijn vroege dood was zijn oeuvre omvangrijk en gevarieerd. Hij schilderde niet alleen maar maakte ook boekbanden, illustraties, schilderijen, kleding en meubilair. CODA Museum brengt zijn werk bijeen in de tentoonstelling Gust van de Wall Perné – Nieuwe Kunst rond 1900.

Het arrangement bestaat uit:
– Ontvangst met koffie of thee
– Tentoonstellingsbezoek en rondleiding door gastcurator en auteur Annemiek Rens
– Het boek Gust van de Wall Perné – Nieuwe Kunst rond 1900 t.w.v. € 12,95
– Data: 8 januari 2012 en 19 februari 2012 / Aanvang: 14.30 uur

De kosten van dit arrangement bedragen € 17,50 p.p. Het boek is bij deze prijs inbegrepen. Het bedrag voldoet u aan de kassa van CODA Museum. Inschrijven is noodzakelijk en kan door een e-mail te sturen naar evenementen@coda-apeldoorn.nl. Vermeld in uw e-mail arrangement Gust, uw volledige naam, adresgegevens en het aantal personen.

Kijk voor meer informatie over de tentoonstelling op www.coda-apeldoorn.nl/gust

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?