Ook Kris Kross Amsterdam treedt op tijdens Drakenboot in Concert

Vrijdag 1 maart 2019

Door Redactie

De volgende naam van de line-up voor ‘Drakenboot in Concert’ die de organisatie bekend kan maken is het populaire DJ-trio Kris Kross Amsterdam. Eerder werden De Dijk, Ronnie Flex & Deuxperience, Nielson en Maan,  al aangekondigd. In totaal treden 7 bands op, binnenkort kunnen de laatste twee namen onthuld worden.

Kris Kross Amsterdam

Dit DJ-trio vond dat er iets miste in de Nederlandse clubs, namelijk muziek waar ze zelf mee opgroeiden. Ze besloten zelf het lekkerste uit 3 decennia in een elektrische mix te gooien. Ze hebben wereldhits als SEX en Whenever op hun naam staan, en met Maan en Bizzy scoorden ze een nummer 1 hit met “Hij is van mij”. Zo gaan ze kris kras door het land en door muziekstijlen, met ongekend groot succes.

Tickets

De kaartverkoop gaat hard, er zijn al meer dan 4.000 kaarten verkocht. Tickets zijn verkrijgbaar op www.drakenbootfestivalapeldoorn.nl. Vorig jaar was het concert helemaal uitverkocht, de organisatie adviseert daarom op tijd tickets te bestellen. Er is op dit moment nog een beperkt aantal “Early Bird” tickets beschikbaar voor 29,50 euro, daarna komen de Regular tickets in de voorverkoop voor 32,50 euro.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Drakenbootfestival Festival

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!