Ook Monuta doet NL DOET

Maandag 14 maart 2011

Door Monuta (advertorial)

Monuta vrijwilligers tijdens NLDOET 2010

Monuta is een grote uitvaartverzorger en -verzekeraar uit Apeldoorn. Zij wil haar kennis en ervaring graag delen om mensen te helpen. Daarom blogt zij regelmatig op Apeldoorn Direct over actuele onderwerpen.

Iets doen voor een ander, helpen met klussen die moeten gebeuren, je belangeloos inzetten om iemand een fijne dag te bezorgen. Komend weekend , 18 en 19 maart, wordt NL DOET weer georganiseerd; een initiatief waarbij zowel bedrijven als particulieren zich vrijwillig inzetten voor een ander.

Als uitvaartverzorger proberen wij dagelijks mensen te helpen. Maar ook buiten onze branche willen we ons graag inzetten voor de maatschappij. Ook vrijwillig. Daarom hebben we onze medewerkers, net als vorig jaar, gevraagd mee te doen met NL DOET. En dat gaan ze zeker doen!

Omdat we vanuit onze Apeldoornse roots graag betrokken zijn bij ’het Apeldoornse’, doen we natuurlijk mee in Apeldoorn. Ruim twintig collega’s gaan onder andere bloemschikken, bussen wassen en wandelen met bewoners van verpleegtehuizen om zo hun steentje bij te dragen en wat voor anderen te betekenen. Vorig jaar deed Monuta voor het eerst mee met NL DOET en dat beviel goed. Alle deelnemers waren ontzettend enthousiast dat ze op deze manier hun steentje konden bijdragen aan de maatschappij. We gaan er vanuit dat het ook dit jaar een succes wordt en hopen ook andere Apeldoorners te ontmoeten tijdens deze bijzondere vrijwilligersdagen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!