Opening Zuiderpark podium: Cultuur en verbinding

Dinsdag 27 juni 2023

Door Redactie

In Apeldoorn Zuid, naast het Buurthuis Maasstraat, staat sinds begin 2023 een podium. Bedoeld om de buurt op een culturele manier te verbinden, wordt dit podium in de zomermaanden omgetoverd tot een bruisende plek voor optredens. Eén zaterdagmiddag per maand, van 14.00 tot 16.00 uur, zal het podium het toneel zijn van artistieke expressie.

Iedereen een kans

Het podium staat open voor iedereen die zijn of haar kunst wil delen met een enthousiast publiek. De organisatie moedigt vooral beginnende artiesten aan om deze kans aan te grijpen. Of je nu een kind bent met een verborgen talent, een muzikale ouder of een theatrale grootouder, dit is jouw kans om te stralen.

Feestelijke opening

Het podium wordt op 1 juli feestelijk geopend met optredens van Popkoor aPOPpoldro en Linedancers Apeldoorn. Wethouder Danny Huizer zal tussen de optredens door het podium officieel openen. Bezoekers kunnen genieten van een hapje of een drankje op het terras van het Buurthuis Maasstraat, of hun eigen picknick meebrengen om in het gras te genieten.

Vrijwilligers

De organisatie hoopt meer vrijwilligers te verwelkomen om te helpen bij het organiseren van de podiumactiviteiten. Als je het leuk vindt om een paar keer per jaar, samen met een gezellig team, iets te organiseren in het Zuiderpark, of als je een middag je kunsten wilt laten zien op het podium, kun je je aanmelden via de mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!