Orpheus biedt meer gastvrijheid aan artiesten

Donderdag 22 oktober 2015

Door orpheus

Theater & Congres Orpheus verandert zijn ontvangst- en dankbeleid voor de optredende artiesten, passend binnen strategie voor een gastvrij ontvangst vóór en achter de schermen in het theater.

“Steeds vaker zullen we kijken naar wat de gast – in dit geval de optredende artiest(en) – van ons verlangt. Voelen ze zich thuis in ons theater? Hebben ze behoefte aan rust of juist aan gezelligheid?”, aldus Meta Neeleman, directeur van Orpheus. “Neem bijvoorbeeld de op het podium aangeboden bos bloemen na afloop van een voorstelling. Soms past dit niet binnen een strak geregisseerd applaus of krijgt de artiest zoveel bloemen in een week dat deze blijven liggen in de kleedkamer. Het gebaar wordt echter wel gewaardeerd door het publiek.”

Per oktober wordt daarom het beleid veranderd: de Veluwse Schavuyt, een overheerlijk regionaal bier, zal naast de bloemen als cadeau aangeboden worden, zodat Orpheus de artiest nóg gepaster kan bedanken. Ook zal het steeds vaker voorkomen dat de artiest op het podium niets aangeboden krijgt; in sommige gevallen, met name bij jeugd- en familievoorstellingen, gebeurt dit al en bevalt dit goed. Om voor alle artiesten het verblijf in Orpheus te optimaliseren worden in fases ook de kleedkamers gerestyled en uitgerust met koffie- & theefaciliteiten.

Zo zal niet alleen de gast voor, maar ook achter de schermen zich welkom voelen bij Orpheus.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!