Paasfeest in Apeldoorn: vind en win tijdens de grote Paas Egg-Hunt

Donderdag 28 maart 2024

Door Jasmijn ten Napel

Op 1 april, Tweede Paasdag, zal de stad Apeldoorn bruisen van activiteit, want Sportplein Apeldoorn organiseert een spannende Paas Egg-Hunt. Maar deze keer zijn het geen gewone paaseieren; het zijn grote gouden eieren vol met prijzen.

Sportplein Apeldoorn heeft als doel om inwoners van de gemeente Apeldoorn (meer) in beweging te krijgen, en daarom dagen ze Apeldoorners uit om deel te nemen aan een speciale Egg-Hunt. De vinders van de 10 gouden paaseieren kunnen geweldige prijzen verwachten, variërend van exclusieve wedstrijdtickets voor de business lounge van Go Ahead Eagles tot aan cadeaubonnen en leuke dagjes weg.

In samenwerking met diverse lokale bedrijven, waaronder Mr. Murk, Open Air Apeldoorn, SportService Apeldoorn, Malkander, Apenheul, Speelboerderij Malkenschoten en Decathlon, heeft Sportplein Apeldoorn deze actie opgezet om Pasen dit jaar extra bijzonder te maken.

Formaat van een handbal

De paaseieren, met een formaat vergelijkbaar met dat van een handbal, zullen tijdens Tweede Paasdag op allerlei locaties in de stad worden verstopt. Iedereen mag meedoen, en het wordt een uitdaging om de verstopte eieren te ontdekken en daarmee kans te maken op fantastische prijzen.

Op de dag van de speurtocht zal Sportplein Apeldoorn verschillende hints delen op Instagram en Facebook. Daarnaast is op de website een overzicht van alle hints te vinden en worden in de app notificaties verstuurd met updates over de eieren. Dus zorg ervoor dat je de sociale media kanalen in de gaten houdt, je de notificaties aan hebt staan en de website regelmatig checkt.

Claim je prijs

Mocht het je lukken om een van de gouden paaseieren als eerste te vinden, dan is het moment aangebroken om je smartphone tevoorschijn te halen. Scan de QR-code in het ei om te ontdekken welke geweldige prijs op jou wacht en volg de instructies om je prijs te claimen. Per persoon mag er één ei geclaimd worden.

“We vinden het ontzettend gaaf dat we deze Egg-Hunt samen met zoveel Apeldoornse bedrijven kunnen realiseren, en zo gezamenlijk een leuke en actieve paasdag organiseren voor inwoners.” – Janou op ‘t Root, Product Manager Move (Sportunity)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!